maandag 12 september 2011


Vandaag eens een live blog vanuit de molen. Het is vandaag open monumentendag. Wij zijn altijd een open monument, maar het is de bedoeling dat er nu extra veel mensen komen kijken.  

zeepklopper en wasstamper
In het laatste weekeind van de vakantie hebben we nog een lading spulletjes gescoord. We we zijn altijd op zoek naar dingen die in en rond de molen gebruikt kunnen zijn.

De wasstamper moet nog een steel krijgen. Het baggernet ook. Ik ben nog op zoek naar meer slootgereedschap. Kantzeis, sloothaak en zo. Tips zijn welkom.


Haarspit, hamer en strekel.

Baggernet

Haren van de zeis.

Het haarstel dient voor het haren van een zeis. Dat ziet er zo uit. Haarscherp wordtie dan.

  

Leuk oud lampje


Zondag 4 september. Het eerste evenement waar we wat voor doen is de Ride for The Roses. Onze bijdrage bestond  uit he laten draaien van de molen, en er wapperde een vlag van de kankerbestrijding.
Ik schat dat de colonne fietsers wel zo' n 5 km lang was.

Onafzienbare rij fietsers
 


Verregende wandelaars
's middags 3 uur. Het openmonumenten weekeind is en beetje in het water aan het vallen. Acht soms erg natte bezoekers tot nu toe. Gisteren waren dat er 17.

Als de buien na vieren voorbij zijn komen er toch nog gauw 16 mensen langs. Ik heb geeneens tijd om m'n live blog online te zetten. Dat moet morgen maar.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten